«Росіяни своїх ще й як «бросают»: офіційна заява Миная щодо бійки з представниками Шинника

Переглядів 1993
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Росіяни своїх ще й як «бросают»: офіційна заява Миная щодо бійки з представниками Шинника
Фото: ФК Минай
Причиною сутичка стала ганебна поведінка футболістів російської команди стосовно працівниці готелю та провокаційні вигуки у бік закарпатців.

Відомо, що нападник Миная Колесник заступився за прибиральницю готелю, якій нахамив росіянин. Активну участь у бійці брали також футболісти української команди Дмитро Нємчанінов та Олег Вишневський.

Керівництво закарпатського клубу зробило офіційну заяву щодо цієї ситуації.

«Інформація російських пропагандитських ЗМІ стосовно того, що минайці змушували співати гімн представників Шинника та побили гравця у ліфті - традиційна маячня. Бійка дійсно відбулась, але вже на поверсі, де зупинились росіяни, й у рівних складах. Кількість постраждалих зі сторони Шинника лише підтверджує той факт, що росіяни своїх ще й як «бросают».

Вже після закінчення сутички, коли минайці були в номерах, росіяни продовжили бійку між собою. Тих, хто намагався зупинити сутичку, звинувачили у підтримці України. Втрутитись довелось місцевій поліції, щоб заспокоїти росіян».

Також Минай мав вимогу, щоб російські клуби були відсутні у готелі під час зборів української команди.

«Перед початком зборів головною вимогою ФК Минай до організаторів була відсутність у готелі російських команд. Самі ж організатори стверджують, що поселити Шинник згодився готель. Закарпатці звертались до менеджменту Royal Seginus з вимогою висилити росіян, адже представники країни терориста не мають права тренуватись та грати у футбол за межами своєї країни».

Минай продовжує підготовку до поновлення сезону на турецьких зборах. Сьогодні вранці команда Володимира Шарана провела чергове тренування у повному складі, про що повідомила пресслужба закарпатського клубу.

На зимову паузу Минай пішов на 13-у місці у турнірній таблиці чемпіонату України, маючи 14 очок з одним матчем у запасі. 28 лютого команда Шарана відновить сезон поєдинком проти Шахтаря.