«Ротань виконав дуже яскраву роботу»: Павелко озвучив мету молодіжної збірної України

Переглядів 556
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Ротань виконав дуже яскраву роботу»: Павелко озвучив мету молодіжної збірної України
Андрій Павелко. Фото: Google
Президент УАФ Андрій Павелко розповів про завдання, які стоять перед молодіжною збірною України та її тренером Русланом Ротанем на майбутньому чемпіонаті Європи.

Молодіжна збірна України (U-21) під керівництвом Руслана Ротаня влітку зіграє на Євро-2023. Під час турніру будуть розігруватися путівки на літні Олімпійські ігри, які відбудуться 2024 року в Парижі.

Президент УАФ Андрій Павелко вважає вихід на Олімпіаду головною метою нашої команди.

«Ротань виконав дуже яскраву роботу зі збірною і отримав виступ у фінальній частині. Це перше. Друге - це його результати на самому чемпіонаті Європи. У нас є мета і мрія - ми ніколи ще не виступали на Олімпіаді», - сказав Павелко в інтерв'ю телеканалу «Дом».

Павелко розповів про майбутнє головного тренера молодіжної збірної України Руслана Ротаня.

«Саме у цього складу є великі шанси поборотися за путівку. Це і є продовження роботи з Русланом Петровичем, щоб він цю ж збірну готував на Олімпіаду в 2024 році. 

Після циклу Євро з новим головним тренером національної збірної буде прийнято рішення разом, щоб ми зробили структуру всіх збірних під стратегію головного тренера збірної».

Суперниками молодіжної збірної України на груповому етапі Євро-2023 будуть команди Іспанії, Хорватії та Румунії.

Чемпіонат Європи пройде з 21 червня по 8 липня в Румунії та Грузії. На Олімпіаду кваліфікуються три найкращі команди турніру (крім Франції та Англії).