«Ротаню буде приємно побачити старого знайомого»: коментатор пояснив, чому Коноплянка не допоможе збірній

Переглядів 698
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Ротаню буде приємно побачити старого знайомого»: коментатор пояснив, чому Коноплянка не допоможе збірній
Євген Коноплянка. Фото:
Відомий футбольний коментатор та експерт Роберто Моралес висловився щодо того, які можуть бути плюси у виклику Євгена Коноплянки до збірної України.

В ексклюзивному інтерв’ю для FanDay.net футбольний коментатор та експерт Роберто Моралес пояснив, чому Ротаню буде приємно побачитися з Коноплянкою, а також сказав, що Євген не буде козирем для команди.

«Можливо, Ротаню буде приємно побачити старого знайомого, але сам по собі Коноплянка – хлопець позитивний, проте не виглядає людиною, здатною завести колектив.

Я не думаю, що Коноплянка може бути козирем збірної. Іноді трапляються дуже дивні речі, але він не є очевидним кандидатом у збірну України», — заявив Моралес.

За збірну України Коноплянка всього провів 86 матчів, у яких забив 21 гол та віддав 15 результативних передач. Востаннє Євген викликався у головну команду у березні 2021 року.

У поточному сезоні Євген взяв участь у 16 матчах Краковії, в яких забив три м'ячі та зробив дві результативні передачі.

Коноплянка взяв участь у 212 матчах Дніпра, у яких відзначився 45 голами та 40 результативними передачами. Також український вінгер брав участь у фіналі Ліги Європи проти Севільї, де дніпряни поступилися з рахунком 2:3.