«Розчарований! Брайтон теж грав другим складом!»: фани обурені поразкою Арсеналу з Зінченком

Переглядів 6261
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Розчарований! Брайтон теж грав другим складом!»: фани обурені поразкою Арсеналу з Зінченком
Олександр Зінченко. Фото: Google
Лондонський Арсенал в рамках 1/16 фіналу Кубку Англійської ліги зустрічався на своєму полі з Брайтон Енд Гоув Альбіон та поступився з рахунком 1:3. Фанати відреагували на поразку лондонців.

Дев’ятого листопада в поєдинку 1/16 фіналу Кубку Англійської ліги на стадіоні «Емірейтс» у Лондоні зустрілися Арсенал українського футболіста Олександра Зінченка та Брайтон Енд Гоув Альбіон, який тренує екс-наставник Шахтаря Роберто Де Дзербі.

Олександр Зінченко потрапив до заявки на цей поєдинок, але розпочав його на лаві запасних. Українець вийшов на поле замість Кірана Тірні на 72 хвилині після того, як рахунок на табло вже був 3:1 на користь «чайок». На голи Велбека, Мітоми та Лемпті «каноніри» відповіли точним ударом Нкетіа. У підсумку ця зустріч завершилася виїзною перемогою Брайтона з рахунком 3:1.

Фанати в твіттері висловлюються стосовно вильоту лондонської команди з Кубку Англійської ліги.

Arsene Wenger 33179: «Розчарований тим, що Арсенал програв з рахунком 1:3 після того, як вів у рахунку 1:0. І ще більше розчарований тим, що Артета змушений був випустити Мартінеллі, Габріеля, Жезуса, Джаку та Зінченка, щоб щось врятувати, і не зміг цього зробити»

Ugo: «Брайтон теж грав другим складом, а ми залучили Зінченка, Джаку, Мартінеллі, Габріеля, Жесуса, так що це виправдання так собі»

Andy Pandy: «Добре, що ми можемо щось з’ясувати та зіграти з такими гравцями, як Зінченко, яким потрібен ігровий час»

Зінченко за той час, який він провів на полі, результативними діями не відзначився. Від порталу статистики WhoScored українець отримав за матч оцінку 6,1. Додамо, що у цьому сезоні Зінченко зіграв за Арсенал вісім поєдинків, у яких він відзначився одним гольовим пасом.

В турнірній таблиці АПЛ обидві команди мають гарні показники. Арсенал з 34 очками лідирує, а Брайтон з 21 балом іде на шостій позиції.

Арсенал у наступному турі чемпіонату Англії зустрінеться на виїзді з Вулвергемптоном 12 листопада.

X