«Розмов про призові не було»: головний тренер Оболоні прокоментував вихід команди в УПЛ та плани на майбутнє

Переглядів 2391
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Розмов про призові не було»: головний тренер Оболоні прокоментував вихід команди в УПЛ та плани на майбутнє
Валерій Іващенко. Фото: Google
Наставник київської Оболоні Валерій Іващенко впевнений, що його підопічні вже переписали історію клубу, але чемпіонат ще не завершено, тож про заслужені призові говорити зарано. Діло треба зробити до кінця.

Головний тренер київської Оболоні Валерій Іващенко, яка минулими вихідними офіційно оформила вихід до Прем’єр-ліги, розповив про мікроклімат всередині колективу після здобуття путівки до еліти.

«Завдання виконали. Непогано стартували перед повномасштабним вторгненням, потім прийшлося ліпити команду з нуля - залишилися тільки два гравці. Хочу подякувати гравцям, і всі ми дякуємо нашим збройним силам за те, що маємо можливість грати, зберігати наш футбол.»

Та попри дострокове виконання завдання на сезон – виходу в УПЛ, Іващенко запевний, що решту чемпіонату в Першій лізі Оболонь гратиме вмотивовано. І вже потім можна буде говорити про заслужені призові для гравців та тренерського штабу «пивоварів».»

«Не хочеться, щоб розслаблялися, бо це обличчя клубу. Якщо потрапили до УПЛ, то маємо показувати футбол такого рівня і грати до кінця.  

Щодо призових, то розмови про це не було, але, думаю, хлопці заслужили. Поки що, керівництво про це не повідомляло.», – сказав Іващенко в інтерв’ю сайту 1927.kiev.ua.

Нагадаємо, що після перемоги над Нивою (2:1) київська Оболонь за два тури до фінішу гарантувала собі вихід до УПЛ на сезон 2023/2024 років. 

До завершення чемпіонату в Першій лізі залишилося зіграти два тури. Питання щодо чемпіону залишається відкритим: Оболонь нині займає першу сходинку, однак від Полісся, що йде другим складає один пункт.