«Розмова була не з приємних»: колишній легіонер Динамо поділився спогадами про зустріч із Суркісом

Переглядів 5538
Павло Клименко Павло Клименко
4 голоси
«Розмова була не з приємних»: колишній легіонер Динамо поділився спогадами про зустріч із Суркісом
Джермейн Ленс. Фото: ФК Динамо
Колишній вінгер київського Динамо Джермейн Ленс згадав про розмову з Ігорем Суркісом, який переконав футболіста перебратися в український клуб.

Джермейн Ленс розповів, що президент Динамо Ігор Суркіс заявив йому прямо, що з його допомогою кияни зможуть конкурувати з Шахтарем.

«Як Суркіс переконав мене приїхати в Динамо? Він може бути прямим і завжди знає, чого хоче. Моя розмова із Суркісом була не з приємних. Президент переконував приїхати і підписати контракт. 

Він сказав: «З тобою і кількома іншими гравцями ми зможемо поборотися в УПЛ і конкурувати з Шахтарем». У підсумку ми домоглися всього, про що говорили, і через два роки мені прийшов час рухатися далі», - сказав Ленс в інтерв'ю ютуб-каналу SportArena TV.

35-річний футболіст приєднався до Динамо влітку 2013 року за дев'ять мільйонів євро, перейшовши з ПСВ. За два роки, які вінгер провів в Україні, він зіграв за столичний гранд у 78 матчах, забив 16 голів і віддав 19 результативних передач.

Після Динамо нідерландець підписав контракт із Сандерлендом, але відіграв в Англії лише рік. Зараз футболіст виступає за Версаль, який представляє третій за силою дивізіон чемпіонату Франції.