Розпочався суд над Генсекретарем УАФ: прокуратура просить обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Переглядів 21885
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Розпочався суд над Генсекретарем УАФ: прокуратура просить обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою
Юрій Запісоцький. Фото: Facebook
Голосіївський районний суд міста Києва розпочав розглядати клопотання Генеральної прокуратури щодо обрання запобіжного заходу Генеральному секретарю Української асоціації футболу Юрію Запісоцькому.

Клопотання не почали розглядати по суті, оскільки за годину після початку засідання в суді зникло світло, а процес має фіксуватися передбаченими законом технічними засобами. Суддя Катерина Плахотнюк прийняла рішення про перенесення розгляду на 1 листопада на 9:30.

Сторона обвинувачення просить суд обрати для функціонера УАФ Юрія Запісоцького запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомляє FootballHub.

Нагадаємо, що у 2018 році журналісти запідозрили чинного президента УАФ Андрія Павелка у корупції та відмиванні грошей УЄФА на будівництві заводу з виробництва штучних полів. Справа була передана до НАБУ та поліції.

У середині жовтня Офіс Генпрокурора України вручив повідомлення про підозру на пункті пропуску Рава-Руська генеральному секретареві УАФ Юрію Запісоцькому у справі про завод із виробництва штучних полів.