«Розправив плечі і знову всім нагадав, що він є»: Вацко оцінив перспективи хавбека Динамо та назвав його проблеми

Переглядів 12873
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Розправив плечі і знову всім нагадав, що він є»: Вацко оцінив перспективи хавбека Динамо та назвав його проблеми
Віктор Вацко. Фото: Google
Коментатор Віктор Вацко похвалив молодого вінгера київського Динамо Назара Волошина, відмітивши пристойну результативність 19-річного гравця.

Віктор Вацко в черговому випуску своєї програми на теренах Ютубу з поміж інших тем, котрі він підняв та прокоментував, виокремив гру молодого вінгера київського Динамо Назара Волошина

«Вважаю, що гравець групи атаки — це результативність, маю право на таку думку. В Кривбасі у першому колі Волошин забив чотири м’ячі. 

У Динамо конкуренція значно вища і відповідальність значно вища, але наприкінці сезону Назар розправив плечі і знову всім нагадав, що він є у футболі — хороша швидкість, потужний удар правою, непоганий дріблінг», – сказав Вацко. 

Також коментатор загострив свою увагу на дуже пристойній результативності молодого вінгера.

«Знаєте, що найбільше мені подобається у Волошині? Те, що він заточений на гол, він шукає ворота суперника, він позиційно часто працює, саме шукаючи гол. 

Вересу і Колосу він забивав як центрфорвард, замикаючи прострільні передачі партнерів. І в підсумку у нього сім забитих м’ячів за сезон. В 19 років. В дебютному сезоні. В дорослому футболі», — сказав Вацко в ефірі Ютуб-каналу «Вацко on air».

  • В сезоні 2022/2023 Волошин провів за Динамо 13 матчів в яких забив три голи;
  • У футболці Кривбаса в минулому сезоні Волошин відіграв 13 поєдинків, забив чотири голи;
  • Сезон 2022/2023 став дебютним для Волошина в УПЛ.
X