«Розробили проєкт дитячої академії на 1,3 мільйона доларів»: Левін – про відновлення Десни

Переглядів 519
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Розробили проєкт дитячої академії на 1,3 мільйона доларів»: Левін – про відновлення Десни
Володимир Левін. Фото: Google
Президент Десни Володимир Левін розповів про відновлення чернігівського клуба та озвучив сроки. Проте не варто чекати, що це відбудеться скоро.

Спочатку керівництво Десни відбудує дитячу академію, а потцм візьметься за поле. Таку інформацію надав президент клубу Левін.

«Система відновлення буде наступна: щоб запустити чернігівську Десну, необхідно збудувати стадіон. Ми зробили проєкт дитячої академії. 

Коли відбудуємо дитячу академію (проєкт коштуватиме близько 1 мільйона 300 тисяч доларів), наступним питанням буде відновлення команди».

Розбомблений стадіон ім. Гагаріна. Фото: Суспільне

Також Левін дав зрозуміти, що на швидке відновлення поля та команди розраховувати не варто.

«Як тільки в нас буде поле, ми почнемо відновлювати команду. У процесі почнемо відновлення стадіону імені Гагаріна на умовах державно-приватного партнерства. Проєкт стадіону в нас вже є. 

Але сьогодні першочергове завдання – максимально допомагати ЗСУ, тож про строки відновлення Десни говорити зарано. Точні терміни можна буде озвучити одразу після української перемоги», — цитує Левіна 0462.ua

Нагадаємо, російські війська розбомбили домашній стадіон Десни та знищили тренувальну базу клубу. Команда вирішила не стартувати у новому розіграші УПЛ.

Раніше ми писали, що колишнього лідера збірної рф Білялетдінов отримав повістку до військомату під час мобілізації.