«Розумію, що вас усіх бісить»: Зозуля відреагував на нічну атаку Одеси та безглузді трати місцевих чиновників

Переглядів 6631
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Розумію, що вас усіх бісить»: Зозуля відреагував на нічну атаку Одеси та безглузді трати місцевих чиновників
Роман Зозуля та руйнування в Одесі. Колаж «Український футбол»
Колишній футболіст збірної України Роман Зозуля висловився щодо нових обстрілів, які здійснює країна-терорист. Нападник не оминув тему грошей, що йдуть не на армію.

Роман Зозуля відверто та не стримуючись прокоментував останні нічні ракетні обстріли росією, яка переважно останнім атакує південні міста нашої країни. На думку футболіста, росіяни проковтнуть будь-яку брехню.

«Нація-гній обстріляла ракетами Х-22 та дронами ці міста герої. В Миколаєві влучили у центр міста. На жаль не обійшлось без постраждалих. Вони хавають все, що їм дають в новинах. Вони - раби. Ссикуни. Вони мразота. Злочинці. Та гній нашої планети. Вони так і не дізнаються, що знищили зерно в портах, що зруйнували цивільні будинки».

Зозуля також висловився щодо не зрозумілих трат чиновників в містах, які не допомагають ЗСУ. На думку футболіста, потрібно продовжувати донатити.

«Друзі, я розумію що вас всіх бісить те, на що витрачаються в містах кошти, що ви бажаєте, щоб ці гроші  буди витрачені на наших військових. Але припинити донатити і чекати коли місцева влада закінчить красти кошти і перенаправить їх на війну - це віддаляти перемогу.

Працювати на перемогу і ні в якому разі не припиняти донатити. Бо хлопцям і дівчатам, які боронять нашу землю - завжди потрібна допомога. Р*сня не люди! Не забувайте це. Слава ЗСУ, ППО та всім, хто допомагає Україні», — написав Роман Зозуля у себе в телеграм-каналі.

  • В чемпіонатах України грав за Динамо (51 матч, шість голів, дев'ять результативних передач) та Дніпро (126 матчів, 33 гола, 29 результативних передач).
  • В Іспанії гравець виступав за Бетіс, Альбасете та Фуенлабраду.
  • Останнім клубом 33-річного Зозулі був іспанський Райо Махадаонда, де зіграв 18 матчів та відзначився одним голом.