«Румунія та Україна точно не сильніші»: тренер хорватів відреагував на жеребкування молодіжного Євро-2023

Переглядів 426
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Румунія та Україна точно не сильніші»: тренер хорватів відреагував на жеребкування молодіжного Євро-2023
Логотип Євро-2023. Фото: Google
Тренер молодіжної збірної Хорватії Ігор Біщан прокоментував результати жеребкування Євро-2023. На чемпіонаті Європи хорвати зіграють у групі В з командами України, Румунії та Іспанії.

Наставник хорватської молодіжної команди Біщан задоволений жеребом групового етапу чемпіонату Європи та вважає, що команда Ротаня не сильніша за них.

«Ми можемо бути задоволені жеребом. Нам дісталися Румунія, Україна та Іспанія. Звичайно, іспанці виділяються й є фаворитами групи, а от Румунія та Україна точно не сильніші за нас. Хоча проти Румунії буде дуже важко грати, тому що господар завжди має велику підтримку публіки.

Хай там як, результати жеребкування посилили наш оптимізм щодо виходу до чвертьфіналу. Залишається ще багато часу на підготовку до Євро-2023. Головне — підвести команду до турніру в найкращій формі. Тоді ми будемо конкурентоспроможними. Загалом ми віримо в наших хлопців і віримо, що зможемо вийти з групи», — приводить слова Біщана УАФ.

Нагадаємо, що перший матч підопічні Руслана Ротаня проведуть проти Хорватії. У наступному матчі на українців буде чекати господар — Румунія. І завершувати групу будемо проти Іспанців.