Руслан РОТАНЬ: «Саме Ліга чемпіонів була заповітною для нас метою»

Переглядів 203
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Через дискваліфікацію капітан «Дніпра» Руслан Ротань змушений був спостерігати за головним для команди матчем із трибун стадіону, проте до мікс-зони він спустився одним із перших

— «Дніпро» — в Лізі чемпіонів. Ви щасливі?

— Дуже! Думаю, як і всі наші вболівальники, гравці, тренерський штаб. Це «срібло» дорогого вартує. Команда в нас добротна. Постараємося вже в Лізі чемпіонів показати, що гідні там грати.

Що скажете про сьогоднішню гру?

— Гра була важлива в усіх компонентах як для нас, так і для «Металурга». Але нам важливо було виграти, а для цього швидше забити перший м’яч. Добре, що змогли це зробити. Трохи довелося й понервувати, коли перед самою перервою отримали від суперника необов’язковий гол. Коли Матеус забив третій м’яч, стало легше. У підсумку, перемогли, тож цим усе сказано.

— Усе ж було незвично спостерігати, як «Металург» веде гру, а «Дніпро» діє від оборони…

— «Металург» — хороша команда, мені, приміром, імпонує їхній стиль. Якщо вони будуть і далі так грати, досягнуть серйозних результатів. І все ж ми дуже сильно почали матч. У другому таймі доб­ре оборонялися й гарно атакували. Загалом, провели гідний матч і досягли потрібного результату.

— Не шкодуєте, що пропускали такий матч через дискваліфікацію?

— Думаю, неважливий той набір виконавців, які перебувають на полі. Головне, щоби команда здобувала перемоги. У таких випадках я готовий і з трибун за матчем спостерігати.

— Який із забитих сьогодні м’ячів сподобався найбільше?

— Усі вони сьогодні були красивими. Для вболівальників кожен гол — це радість.

— Немає відчуття, що «Дніп­ро» заслуговував більшого, ніж «срібло»?

— Звичайно ж, є. У чемпіонаті було чимало матчів, де не повинні були втрачати очки. «Шахтар» ударно фінішував, здобувши шість перемог поспіль, ми ж не змогли наздогнати «гірників». Отож саме Ліга чемпіонів була заповітною для нас метою.

— Шампанське в роздягальні було?

— Поки що ні, але нас чекає урочистий вечір у ресторані. Хто захоче, відзначить.

Олександр ПЕТРОВ.