«Рядовий матч, більше думав про результат»: гра з Динамо не стала додатковим стимулом для Рибки

Переглядів 33819
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Рядовий матч, більше думав про результат»: гра з Динамо не стала додатковим стимулом для Рибки
Олександр Рибка в матчі проти Динамо, фото: Оксана Васильєва
Голкіпер ФК Львів Олександр Рибка, який раніше виступав за київське Динамо, розповів про поєдинок проти своєї колишньої команди в рамках 19-го туру УПЛ.

ФК Львів програв Динамо у вчорашньому домашньому поєдинку 19-го туру чемпіонату України (0:2).

Олександр Рибка, який раніше захищав кольори Динамо, розповів про зустріч зі своєю колишньою командою в інтерв'ю сайту Футбол 24.

«Я розцінював матч проти Динамо як рядовий. Більше думав про результат і очки своєї команди. У нас чимало травмованих, кілька хлопців вилетіли через пошкодження. Ті молоді футболісти, які вийшли замість них, скористалися шансом, як на мене. Вони молодці, проявили себе.

Ми робили все можливе, щоб досягти потрібного нам результату. Трохи не дотерпіли. Важко було. У Динамо виступають хороші та перспективні футболісти, у них хороша молодь. Це зіграло важливу роль», - сказав Рибка.

Рибка також розповів, з ким із колишніх партнерів йому було приємно зустрітися вчора у Львові.

«Я був радий побачитися зі старими знайомими: з Денисом Гармашем, Сергієм Сидорчуком, Олегом Гусєвим, Олександром Шовковським. Словом, з усіма, з ким ще грав колись за Динамо. Завжди приємно зустрічатися з ними. Хочу побажати киянам тільки удачі», - додав Рибка.

35-річний Рибка перейшов із Металіста в зимове трансферне вікно і провів за ФК Львів чотири матчі, в яких пропустив сім голів.

Олександр є вихованцем Динамо. Голкіпер зіграв у складі київської команди 64 поєдинки і пропустив 52 м'ячі.