«Самбрано не приніс жодної користі»: Хацкевич жорстко відреагував на висловлювання екслегіонера Динамо

Переглядів 832
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Самбрано не приніс жодної користі»: Хацкевич жорстко відреагував на висловлювання екслегіонера Динамо
Карлос Самбрано. Фото: ФК Динамо
Колишній тренер Динамо Олександр Хацкевич поділився думкою про ексзахисника київської команди Карлоса Самбрано, який не провів у складі біло-синіх жодного матчу.

Перуанський захисник перейшов у Динамо з Рубіна у 2018 році і вважався у команді два сезони, проте так жодного разу і не вийшов на поле. У результаті київський клуб продав легіонера у Бока Хуніорс за півтора мільйони євро.

На даний момент Самбрано виступає за Альянс (Ліма) з Перу та з жахом згадує український період кар'єри. За словами футболіста, в Динамо з ним поводилися гірше, ніж у в'язниці, а тодішній тренер киян Олександр Хацкевич навіть не розмовляв із ним і не пояснював причин непотраплення до складу.

Білоруський фахівець прокоментував висловлювання перуанського гравця.

«Я такого футболіста не пам'ятаю. Якби він грав, то я його запам'ятав би. Він просто вважався у Динамо, але на поле не виходив і нічим команді не допоміг. Він нічого не зробив для Динамо як гравець, і тому не заслуговує на мою увагу».

Окрім цього тренер обурився, що Самбрано так часто згадує Динамо, хоча не брав участі в розвитку команди.

«Я взагалі не розумію, як футболіст, який не приніс жодної користі, може негативно висловлюватись на адресу свого колишнього клубу», – цитує Хацкевича сайт FanDay.net.

Цього сезону Самбрано провів вісім матчів за Альянс (Ліма). В активі 33-річного захисника немає результативних дій. Transfermarkt оцінює футболіста у 400 тисяч євро.