«Самі собі придумали проблему на рівному місці»: Маркевич розкритикував гравців Карпат

Переглядів 8930
Олександр Калінін Олександр Калінін
7 голосів
«Самі собі придумали проблему на рівному місці»: Маркевич розкритикував гравців Карпат
Мирон Маркевич, фото: ФК Карпати
Головний тренер Карпат Мирон Маркевич прокоментував перемогу над Поділлям (2:1) у матчі восьмого туру Першої ліги. Наставнику не сподобався гол, який пропустила його команда.

Мирон Маркевич дав оцінку нервовому виграшу Карпат у Поділля (2:1), яке зуміло створити проблеми лідеру групи А дивізіону і програти лише через пенальті у другому таймі.

«Перші 30 хвилин були такі, які я хотів би бачити. Потім самі собі придумали проблему на рівному місці. Знову нервозність, змазали гру, особливо після того, як нам забили гол. Хоча ми самі винні в тому, нема кого винити. Дали собі забити гол на рівному місці. Але добре, що так все закінчилося. Рухаємося вперед».

Досвідчений фахівець зізнався, що у перерві йому не треба було мотивувати команду, тому що його підопічні усвідомлювали необхідність виправляти помилку, якої вони допустилися.

«Їх сильно не треба було заряджати, вони прекрасно все розуміли, що привезли гол і треба ситуацію виправляти. Я їм допоміг в тому, що випустив двох свіжих гравців. В принципі Демченко зіграв дуже кваліфіковано в штрафному майданчику і змусив сфолити на собі», – сказав Маркевич на пресконференції.

  • Карпати являються одноосібним лідером групи А Першої ліги, маючи 22 очки після восьми турів.
  • Наступний матч команда Маркевича проведе 24 вересня на виїзді проти тернопільської Ниви.