Селезньов хотів зіграти з Шахтарем: джерело назвало причини, через які зірвався прощальний матч форварда

Переглядів 836
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Селезньов хотів зіграти з Шахтарем: джерело назвало причини, через які зірвався прощальний матч форварда
Євген Селезньов. Фото: ФК Минай
Відомий український нападаючий Євген Селезньов планував завершити професійну ігрову кар'єру у матчі Миная, за який форвард виступав на початку сезону проти донецького Шахтаря.

Євген Селезньов планував зіграти прощальний матч у жовтні минулого року. Український форвард хотів вийти у складі Миная на поєдинок дев'ятого туру УПЛ проти своєї колишньої команди – донецького Шахтаря. Про це повідомляє телеграм-канал «УПЛ жива».

Однак ідея провалилася з двох причин. Одіозний форвард посварився з головним тренером закарпатської команди Володимиром Шараном, а матч між Минаєм та Шахтарем було перенесено з жовтня на лютий на прохання гірників, які восени виступали у Лізі чемпіонів.

Контракт 37-річного Селезньова з Минаєм минув наприкінці минулого року, тож форвард не зможе завершити професійну кар'єру так, як запланував.

Селезньов є вихованцем Шахтаря та провів за донецьку команду 74 матчі, в яких забив 30 голів та зробив сім результативних передач.

Нагадаємо, що Селезньов не залишає надій побити рекорд Максима Шацьких та стати найкращим бомбардиром в історії чемпіонатів України. На даний момент в активі екс-форварда Шахтаря та Дніпра 117 голів (проти 124 в узбецького легіонера).

Цього сезону Селезньов лише один раз вийшов на поле у складі Миная і відіграв сім хвилин, це було ще 25 вересня у грі з ФК Львів (0:1).