«Селезньов на даний момент не готовий»: Шаран анонсував підписання колишнього гравця збірної України

Переглядів 959
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Селезньов на даний момент не готовий»: Шаран анонсував підписання колишнього гравця збірної України
Євген Селезньов. Фото: ФК Минай
Головний тренер закарпатського Минаю Володимир Шаран назвав причини відсутності досвідченого нападника команди Євгена Селезньова у заявці на поєдинок з київським Динамо.

У рамках п'ятого туру УПЛ закарпатська команда на своєму полі програла киянам з рахунком 0:1. У цій грі не взяв участь нападник Минаю Євген Селезньов.

Головний тренер закарпатської команди Володимир Шаран розповів, чому не було досвідченого форварда та анонсував підписання нового нападника.

«Селезньов на даний момент ще не готовий. Причина його відсутності у заявці – фізична форма. Сподіваємось, що завтра підпишемо Коломойця, який допоможе нам реалізовувати моменти», – сказав Шаран у коментарі «Профутбол Digital».

32-річний Юрій Коломоєць перейшов у Минай у лютому, але не дебютував за команду Шарана через припинення минулого сезону. У серпні термін контракту Коломойця із закарпатським клубом підійшов до завершення.

Раніше Коломоєць виступав за Кривбас, Нафтовик-Укрнафту, Гірник, Олександрію, Ворсклу, МТК, Левадію, Істіклол, Волинь та Полісся. Також провів один матч за збірну України.

Минай набрав чотири очки у п'яти турах і посідає 11 місце у турнірній таблиці УПЛ.