Селезньов виніс вердикт нинішньому Дніпру-1: ексфорвард озвучив головне завдання для команди Максимова

Переглядів 4189
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Селезньов виніс вердикт нинішньому Дніпру-1: ексфорвард озвучив головне завдання для команди Максимова
Євген Селезньов. Фото: ФК Дніпро
Колишній нападник Дніпра та збірної України Євген Селезньов поділився думками стосовно нинішньої ситуації у Дніпрі-1 та задач клубу на цей сезон.

Євген Селезньов дав ексклюзивне інтерв'ю для сайту sport-express.ua, в якому поговорив про Дніпро-1, головним тренером якого з нещодавніх пір є Юрій Максимов.

Колишній нападник поділився думками щодо задач клубу на нинішній сезон. Нещодавно він розповів, ким працює у структурі дніпрян.

«Думаю, про чемпіонство говорити не варто, якщо брати об'єктивно. Будемо боротися за топ-3. Я дуже радий перебувати у структурі Дніпра-1. Футболісти у нас хороші та перспективні. Подивіться на того ж таки Рубчинського, як хлопець виріс та старається.

Я вірю у Богдана Лєднєва. У нього дуже хороші дані, незважаючи на перенесену травму. Але я впевнений, що у Дніпрі-1 він знайде свою гру. Саня Філіппов поки не може забити, ніяк не знайде свій момент, голи не йдуть, але я впевнений, що це тимчасово. Він хороший футболіст».

Євген висловив готовність надати допомогу усім, кому це буде потрібно.

«Я готовий усім допомагати. Можливо, це і є моє завдання. Коли я був футболістом, мені теж допомагали та просили, щоб я передавав свій досвід молодим», – сказав Селезньов для sport-express.ua.

  • Станом на зараз Дніпро-1 йде на 12 місці в турнірній таблиці УПЛ, маючи шість очок після п'яти зіграних матчів.
  • Селезньов виступав у Дніпрі з 2009-го по 2011-й та з 2012-го по 2016 роки. За цей час він провів 189 поєдинків: 87 м'ячів та 21 асист.
  • Окрім цього, він є третім найкращим бомбардиром в історії УПЛ, на його рахунку 117 голів. Попереду Євгена лише Максім Шацких та Сергій Ребров, у яких по 123 м'ячі.
  • Нападник також зіграв 57 матчів у збірній Україні та забив там 11 разів.