Сенсаційний варіант для Луніна: голкіпер може опинитись у складі шестиразового переможця Ліги чемпіонів

Переглядів 983
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Сенсаційний варіант для Луніна: голкіпер може опинитись у складі шестиразового переможця Ліги чемпіонів
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Воротар мадридського Реалу та національної команди України Андрій Лунін може продовжити кар’єру у складі мюнхенської Баварії, яка шукає заміну для Мануеля Нойєра.

Баварія шукає голкіпера, який з часом зможе замінити 36-річного Нойєра, але жоден топовий воротар не хоче сидіти за спиною німця. Тому боси мюнхенців розглядають варіант із запрошенням Луніна. Про це повідомляє todoFichajes.

Лунін перейшов у Реал із луганської Зорі у липні 2018 року. Українець поки не зміг закріпитися в основі вершкових і за минулі чотири сезони виступав на правах оренди за іспанські Леганес, Вальядолід та Ов'єдо. У складі мадридського клубу Андрій Лунін провів лише п'ять матчів.

У літнє трансферне вікно ходили розмови, що Лунін може вирушити в чергову оренду, але голкіпер вирішив не залишати Реал і виборювати місце у складі мадридської команди. Цього сезону Лунін на полі поки не з'являвся.

Його контракт із мадридським клубом розрахований до літа 2024 року. Портал Transfermarkt оцінює українця у 2,5 мільйона євро.

Нагадаємо, що Баварія шість разів перемагала у Лізі чемпіонів:1973/1974, 1974/1975, 1975/1976, 2000/01, 2012/13, 2019/20.

Раніше ми повідомляли прогноз на матч збірних України та Вірменії.