Серйозний дзвіночок для Яремчука: проблемному українському форварду повідомили невтішну новину у Бельгії

Переглядів 12827
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
5 голосів
Серйозний дзвіночок для Яремчука: проблемному українському форварду повідомили невтішну новину у Бельгії
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
Бельгійський Брюгге, в складі якого грає нападник національної збірної України Роман Яремчук, хоче підсилитися ізраїльським форвардом Дором Тургеманом.

Після провального сезону в Брюгге задумалися над новим підходом до трансферів. Клуб матиме набагато менші фінансові можливості через те, що не вийшов до Ліги чемпіонів та буде грати у кваліфікації до Ліги конференцій. 

Брюгге вже не може дозволити витрачати 17 млн на форварда. Саме така сума була заплачена Бенфіці за Романа Яремчука. Сам 27-річний форвард провів провальний сезон у Бельгії, забивши два голи у 27 матчах.

Синьо-чорні звернули увагу на нападника молодіжної збірної Ізраілю Дора Тургемана, який добре себе проявив  у грі з Бразилією (3:2) на чемпіонаті світу U-20. 

Дор Тургеман. Фото: GettyImages

Проте, оформити трансфер Тургемана буде непросто, адже на нього претендують й інші європейські клуби, серед яких є лісабонська Бенфіка, повідомляє Eretz Sports. 

  • У поточному сезону 19-річний ізраїльтянин провів 15 матчів у всіх турнірах, в яких відзначився одним голом та однією гольовою передачею. 
  • Контракт нападника з Маккабі Тель-Авів чинний до 30 червня 2024.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 200 тисяч євро.