Шахтар домовився з Челсі про проведення двох матчів: стало відомо, коли відбудеться другий поєдинок

Переглядів 456
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Шахтар домовився з Челсі про проведення двох матчів: стало відомо, коли відбудеться другий поєдинок
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Трансфер півзахисника донецького Шахтаря Михайла Мудрика в Челсі зобов'язав лондонський клуб провести два товариські матчі з «гірниками».

Учора, 16 січня, стало відомо, що Шахтар та Челсі включили до угоди щодо Мудрика пункт про обов'язкове проведення товариського матчу між донецьким клубом та «аристократами» на «Донбас Арені» після звільнення Донецька від російських окупантів.

Однак, за інформацією журналіста Сергія Болотнікова, в угоді згадується проведення ще одного матчу. У серпні цього року «гірники» зіграють з Челсі у Лондоні. Це буде благодійний матч, і всі гроші від його проведення підуть на допомогу Україні.

Нагадаємо, Шахтар зустрічався з Челсі лише двічі. Обидва матчі пройшли у рамках групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2012/13. На «Донбас Арені» перемогу святкували «гірники» (2:1), а матч у Лондоні закінчився на користь «аристократів (3:2).

Шахтар свій останній матч на «Донбас Арені» провів у травні 2014 року. З того часу донецький клуб грав домашні матчі у Львові, Харкові та Києві.