Шахтар хоче повернути витрати на Соломона: відома пропозиція Тоттенхему з цього питання

Переглядів 956
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Шахтар хоче повернути витрати на Соломона: відома пропозиція Тоттенхему з цього питання
Сергій Палкін і Манор Соломон. Колаж «Український футбол»
Донецький Шахтар продовжує боротися за свої гроші, що вклав у вінгера Манора Соломона, який зараз є повноцінним гравцем англійського Тоттенхему.

Сьогодні відбувся товариський матч між Шахтарем та Тоттенхемом, що закінчився розгромною перемогою англійців із рахунком 5:1. Схоже на цьому зустріч не закінчилася, адже керівництво донеччан почало перемовини із лондонським клубом щодо Соломона.

Шахтар просить у Тоттенхема компенсацію у розмірі 6,5 мільйона євро за безплатне підписання контракту з Манором Соломоном, угода якого з «гірниками» була розрахована до 31 грудня.

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін зустрівся з директором з адміністрування та управління футболом «шпор» Ребеккою Кейплхорн.

В ході зустрічі лондонці запропонували українцям відсоток від майбутнього продажу футболіста. Переговори між клубами тривають, оскільки вони намагаються дійти згоди.

  • У складі Шахтаря Соломон виступав з 2019 по 2022 рік.
  • Останню гру за «гірників» Манор зіграв 11 грудня 2021 року проти Олександрії (2:1) та відзначився забитим м'ячем. 
  • Загалом ізраїльтянин зіграв за донеччан 106 матчів усіх турнірах, забив 22 голи та віддав дев’ять асистів.
  • У липні минулого року Соломон через повномасштабне вторгнення РФ залишив Шахтар і на правах оренди перейшов у Фулхем. На його рахунку п’ять голів у 24 матчах за «дачників».