Шахтар разгромно поступився Тоттенхему: Кейн оформив покер у прощальному матчі Пятова

Переглядів 2034
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Шахтар разгромно поступився Тоттенхему: Кейн оформив покер у прощальному матчі Пятова
Шахтар - Тоттенхем. Фото: ФК Шахтар
Донецький Шахтар завітав до Англії, щоб зіграти товариський матч із лондонським Тоттенхемом. Спаринг цих команд завершився впевненою перемогою англійського клубу із рахунком 5:1.

Після вчорашнього благодійного матчу Game4Ukraine, який відбувся в Англії, Шахтар сьогодні також зустрівся із місцевим колективом  — Тоттенхемом.

Гра розпочалася нервово для «гірників», адже англійський клуб мав два небезпечних моменти за перші п'ять хвилин, з якими впорався Пятов.

До речі, для легендарного голкіпера донецького клубу це був останній та прощальний матч. На честь Пятова команди зробили коридор пошани, а воротар пішов з поля на 15-й хвилині. В гру вступив Різник.

Тоттенхем вийшов вперед завдяки пенальті в кінцівці першого тайму. Козік збив Меддісона, а Кейн реалізував вирок. Але  «гірники» майже одразу зрівняли рахунок. Чудова подача з лівого флангу від Сікана потрапила точно в голову Келсі і рахунок став 1:1.

На перерву команди пішли за нічийного результату.

На старті другого тайму Кейн знову вивів англійців вперед, вже через декілька хвилин форвард зробив хет-трик та збільшив перевагу Тоттенхему. Рахунок став 3:1.

У другій половині гри з'явився Соломон, який раніше виступав за Шахтар. Саме ізраїльський вінгер взяв участь у четвертому голі англійців. Різник перед собою відбив удар Соломона, після чого Кейн добив у порожні та оформив покер.

Завершив побиття Скарлетт, який встановив фінальний рахунок 5:1.

Переглянути усі голи цього матчу можна в телеграм-каналі FanDay

  • Шахтар проведе свій наступний матч в рамках третього туру УПЛ проти Олександрії.
  • Пятов провів за «гірників» 482 гри.
  • Шахтар виграв чемпіонат України в минулому сезоні, тому розпочне єврокубкову кампанію у груповому етапі Ліги Чемпіонів.