«Коли ви зрозумієте, що війна торкається кожного»: Зозуля звернувся до українців, які споживають цифровий контент РФ

Переглядів 7435
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4 голоси
 «Коли ви зрозумієте, що війна торкається кожного»: Зозуля звернувся до українців, які споживають цифровий контент РФ
Роман Зозуля. Фото: Google
Колишній форвард національної збірної України Роман Зозуля, який є одним із найпатріотичніших спортсменів нашої країни, звернувся до співвітчизників та закликав нарешті припинити споживати цифровий контент з РФ.

Роман Зозуля, який завжди оперативно реагує на кожну події в Україні в часи війни, звернувся до тих українців, якій й після початку широкомасштабної війни, незважаючи на тисячі смертей цивільних і десятки тисяч військовий, продовжують слухати російську музику та споживати інший контент з РФії. 

«Ви досі слухаєте російську музику та дивитесь їхні серіали? Вважаєте, що це не є проблемою і ніяк не впливає на хід війни? Ви помиляєтесь. Кожне прослуховування, перегляд ютуб-каналів російських блогерів, перегляд їхніх фільмів - це копійка в військовий бюджет країни-п#####а.

Коли ви нарешті зрозумієте, що війна вона торкається кожного. Не можна просто так забити на все та танцювати і горланити в караоке», - написав Зозуля у своєму телеграм-каналі.

  • В чемпіонатах України Роман Зозуля грав за київське Динамо (51 матч, шість голів, дев'ять результативних передач) та Дніпро (126 матчів, 33 гола, 29 результативних передач).
  • В Іспанії гравець виступав за Бетіс, Альбасете та Фуенлабраду.
  • Останнім клубом 33-річного Зозулі був іспанський Райо Махадаонда: 18 матчів, один гол.
  • За даними Transfermarkt, термін угоди Зозулі з Махадаондою закінчився ще 30 червня.
  • За національну збірну України протягом 2010–2016 років Зозуля провів 33 матчі: забив чотири голи.