«Черговий доказ їхньої гидоти»: Зозуля відреагував на влучання російської ракети у житловий будинок у Кривому Розі

Переглядів 5893
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Черговий доказ їхньої гидоти»: Зозуля відреагував на влучання російської ракети у житловий будинок у Кривому Розі
Роман Зозуля. Фото: Google
Колишній форвард національної збірної України Роман Зозуля відреагував на енний підлий терористичний удар по цивільній інфраструктурі в Україні рашистами. 13 червня ворожа ракета потрапила в будинок у Кривому Розі.

Один з найбільших патріотів України серед футбольного товариства, колишній форвард Динамо та Дніпра, співзасновник благодійного фонду «Народна армія», що займається підтримкою ЗСУ Роман Зозуля, вкотре відреагував на звірства росії, звинувативши їх президента путіна у брехні та лицемірстві.

«У мене немає слів. Емоції йдуть через край. Тільки вчора ця плешива гнида Пу, виступаючи перед своїми посіпаками, розповідав, що ми б'ємо в Білгороді по житлових будинках, при цьому попиваючи шампанське з келиха.

І кидав фрази: «немає жодної військової логіки в обстрілах житлових будинків», – написав Зозуля.

І, звісно ж, Роман не був би собою, справжнім правдорубом, якби не підібрав чергові влучні, хоч і не літературні слова та назвав росіян, а заразом й їх президента так, як вони й він того заслуговують.

«Це говорила людина, яка керує дол****ами, які можуть тільки по житлових будинках і спрямовувати ракети... І ось сьогодні черговий доказ їхньої гидоти.

Нічна ракетна атака. Люди сплять. Ракета прилітає до будинку... Ублюдки. Чекаємо на інформацію від голови міста. Кривий Ріг, ми з тобою», – написав Зозуля у своєму телеграм-каналі.

  • На даний момент відомо, що всього в місті загинули 11 цивільних;
  • 28 людей отримали травми, 12 перебувають у лікарнях міста в середньому, тяжкому та дуже тяжкому стані;
  • 14 червня у Кривому Розі оголошено Днем жалоби.