«Черговий доказ того, що ми маємо справу з виб*****ми»: Зозуля жорстко відреагував на знищення Каховської ГЕС

Переглядів 24888
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Черговий доказ того, що ми маємо справу з виб*****ми»: Зозуля жорстко відреагував на знищення Каховської ГЕС
Роман Зозуля. Фото: Google
Ексфорвард київського Динамо та дніпровського Дніпра Роман Зозуля, який допомагає ЗСУ ще з 2014 року, вкотре не зміг стримати емоції. Черговим приводом, що змусив Зозулю вилаятись, став підрив рашистами ГЕС у Каховці.

Рано вранці 6 червня Україну сколихнула чергова жахлива новина з півдня країни: стало відомо, що російські окупанти висадили в повітря Каховську ГЕС. Від цього терористичного акту рівень води у Дніпрі в районі Запоріжжя впав, натомість Херсон та десятки сіл і містечок області почало затоплювати.

Наприклад у Новій Каховці майже повністю під воду пішов стадіон «Енергія».

Мережу заполонили мільйони постів-прокльонів на адресу рашистів. Не зміг утриматися й ексфорвард національної збірної України Роман Зозуля.

«Наслідки цієї катастрофи ми поки не можемо уявити. Нажаль, черговий доказ того, що ми маємо справу з виб*****ми. Ссикуни бояться контрнаступу і роблять все, щоб відтягнути цей момент. Щоб зруйнувати плани ЗСУ. Але ми з вами розуміємо, що нічого не зупинити вже. Наступ буде», – написав Зозуля на своїй сторінці в Телеграм-каналі. 

Це далеко не перша максимально гнівна реакція Зозулі на нелюдські дії окупантів в Україні.

Зараз Роман Зозуля захищає кольори іспанського клубу Райо Махадаонда. У сезоні 2022/2023 на рахунку українця 18 матчів, один гол.