«Підло. Жорстоко. Але такі вони - православні, набожні р*сіяни»: Зозуля зробив лютий допис після обстрілу Дніпра

Переглядів 29660
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
5 голосів
«Підло. Жорстоко. Але такі вони - православні, набожні р*сіяни»: Зозуля зробив лютий допис після обстрілу Дніпра
Роман Зозуля. Фото: Google
Колишній форвард дніпровського Дніпра та київського Динамо Роман Зозуля, який роками допомагає ЗСУ, не зміг стримати емоції і прокляв рашистів, які вкотре обстріляли його улюблене місто.

Кавалер ордена «За заслуги» III ступеня, колишній гравець національної збірної України, київського Динамо та дніпровського Дніпра Роман Зозуля, назвав рашистських окупантів максимально грубими, але правдивими та справедливими словами. 

Дуже лютий допис Зозуля розмістив на своїй сторінці в Телеграм, після обстрілу окупантами Дніпра третього червня.

«Під*раси. Паскуди. Покидьки. Тварюки. Спочатку Київ. Там загинула нещодавно дитинка з мамою. Тепер Дніпро. Рідне місто».

Зозуля не добирав літературних слів по відношенню до тих, хто вчинив воєнний злочин, вкорте назвавши рашистів недонацією.

«Ці г*вноєди влучили ракетою поміж будинками. Зруйнувавши як житлові будинки, так і пожежну станцію. Близько 20 потерпілих. З них 5 дітей. Шоста дитинка загинула…

Чмошники продовжують терор цивільного населення. Підло. Жорстоко. Але такі вони- православні, набожні р*сіяни.

Вони черговий раз показали, що таке бути недонацією», – написав Зозуля.

Зазначимо, що це не перша гнівна реакція Зозулі на обстріли Дніпра. Раніше форвард Райо Махадаонда, назвав РФ країною-гноєм. Зозуля з перших днів війни активно підтримує ЗСУ та збирає гроші для допомоги нашим воїнам.

X