Шахтар купив талановитого грузина: відомо, скільки донеччани заплатили за трансфер

Переглядів 3499
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Шахтар купив талановитого грузина: відомо, скільки донеччани заплатили за трансфер
Георгій Гочолейшвілі. Фото: Шахтар
Донецький Шахтар оформив трансфер грузинського захисника Георгія Гочолейшвілі. За даними Transfermarkt, український клуб заплатив за футболіста збірної Грузії один мільйон євро.

Сьогодні, 29 листопада, Шахтар оголосив про трансфер із Сабуртало 21-річного правого захисника збірної Грузії Георгія Гочолейшвілі. 

Офіційно сторони не називали суму трансферу грузинського футболіста. Та за даними порталу Transfermarkt, донеччани заплатили за грузина один мільйон євро.

До слова, номінальна оціночна вартість Георгія Гочолейшвілі на Transfermarkt до переходу у Шахтар становила 600 тисяч євро.

Контракт грузинського легіонера з донецьким клубом набуде чинності з першого січня 2023 року. Угода Гочолейшвілі з «гірниками» розрахована на п'ять років. 

Додамо, що Шахтар на зимові канікули пішов, перемігши полтавську Ворсклу з рахунком 3:2. На даний момент донецька команда з 30 очками в активі іде другою в УПЛ. У лідера чемпіонату України Дніпра-1 35 балів, але дніпряни мають на одну зіграну зустріч більше.

У Лізі чемпіонів «гірники» у своїй групі посіли третє місце і тепер взимку вони в рамках плей-офф Ліги Європи зіграють з французьким Ренном.