Шахтар міг підписати Ярмоленка? Вінгер Динамо розповів, коли подібне могло статися

Переглядів 1033
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Шахтар міг підписати Ярмоленка? Вінгер Динамо розповів, коли подібне могло статися
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо
Атакувальний півзахисник національної збірної України та київського Динамо Андрій Ярмоленко дав перше велике інтерв'ю після повернення до столичного клубу.

Справжній динамівець! І не тому, що носить форму з літерою «Д» на грудях, а тому, що і в серці є відданим київському клубу на всі сто відсотків.

Мова про капітана команди Мірчі Луческу Андрія Ярмоленка. Повернувшись до Динамо Андрій чимало часу мовчав, але після кількох товариських ігор на навчально-тренувальному зборі, котрий триває в Австрії, все ж припинив мовчанку.

З поміж іншого, Андрій розповів і цікаві подробиці своєї кар’єри на її початках, а саме про те, що він цілком міг стати не динамівцем, а гравцем принципових суперників киян – донецького Шахтаря. 

«Це могло статися тільки на початку моєї кар’єри, тому що тоді був інтерес з боку Динамо та Шахтаря. Могло трапитися.

Я з повагою ставлюся до Шахтаря, хороша команда, але я не зміг би туди перейти, бо я динамівець», – сказав Ярмоленко в інтерв’ю клубній пресслужбі столичного клубу

  • 33-річний Андрій Ярмоленко до повернення в Динамо цього літа, раніше виступав за столичний клуб в період з 2008 по 2017 роки.
  • У біло-синій футболці Ярмоленко до другого пришестя в Київ провів 340 матчів: 137 голів, 90 результативних передач.
  • Окрім Динамо Андрій також захищав кольори чернігівської Десни, Боруссії з Дортмунда,  англійського Вест Гема та Аль-Айна з ОАЄ. 
  • Після закінчення контракту з біло-синіми Ярмоленко отримає посаду спортивного директора Динамо.