Шахтар може залишити зірковий бразильський легіонер: джерело повідомило деталі можливого обміну гравцями

Переглядів 950
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Шахтар може залишити зірковий бразильський легіонер: джерело повідомило деталі можливого обміну гравцями
Педріньо. Фото: ФК Шахтар
Донецький Шахтар може відпустити півзахисника Педріньо у бразильський Палмейрас, а натомість отримати талановитого вінгера Кевіна та десять мільйонів євро.

Педріньо може залишити донецький Шахтар і перейти до складу Палмейраса. У зворотному напрямку може пройти молодий вінгер Кевін. Керівництво бразильського клубу доплатить «гірникам» десять мільйонів євро. Про це повідомив сайт Central da Bola.

24-річний Педріньо перейшов до Шахтаря з португальської Бенфіки в липні 2021 року за 18 мільйонів євро і провів у складі донецької команди 19 матчів, у яких забив чотири голи і зробив три результативні передачі.

Влітку минулого року хавбек перейшов на правах оренди у Атлетико Мінейро та зіграв за бразильську команду 18 поєдинків, у яких оформив один асист.

Контракт Педріньо з Шахтарем дійсний до червня 2025 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у 12 мільйонів євро.

20-річний Кевін виступає за юнацьку команду Палмейраса, у складі якої він провів 31 матч, забив дев'ять м'ячів та зробив шість результативних передач. За першу команду бразильського клубу молодий вінгер зіграв два поєдинки та забив один гол.

Раніше Шахтар уже цікавився Кевіном, але Палмейрас відхилив пропозиції донецького клубу.

X