«Шахтар нас змусив»: Анчелотті висловився після гри з «гірниками» у Лізі чемпіонів

Переглядів 2432
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Шахтар нас змусив»: Анчелотті висловився після гри з «гірниками» у Лізі чемпіонів
Карло Анчелотті. Фото: УЄФА
Головний тренер мадридського Реалу Карло Анчелотті прокоментував нічию з донецьким Шахтарем (1:1) у матчі четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів.

Український клуб був за крок від сенсації, але вже у доданий час таки пропустив від Рюдігера гол, який зрівняв рахунок к матчі. Італійський тренер мадридської команди Анчелотті вважає, що суперник добре зіграв у захисті.

«Справді, я вважаю, що ми зіграли погано. Перший тайм вийшов нам непоганим: ми контролювали гру, шукали моменти. Потім Шахтар забив гол, і ми втратили рівновагу – так іноді трапляється, й мені складно пояснити причину. 

Шахтар добре зіграв у захисті, нам було важко знайти їхні слабкі місця. З одного боку, ми показали погану гру, а з іншого боку, вийшли до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів – це чудовий результат, адже ми можемо знову виграти турнір».

Також Анчелотті сказав, що Шахтар змусив його робити заміни, щоб освіжити гру.

«Азар освіжив гру, однак Шахтар потужно зіграв у середній лінії. Суперник виглядав злагоджено й закрито в центрі поля – нам було важко грати. Незважаючи на те, що Азар зараз перебуває в запасі, він має великий потенціал.

Заміни через матч з Барселоною? Ні, нас змусив Шахтар. Справа не в майбутньому матчі з Барселоною. Я гадаю, ми матимемо достатньо часу на відновлення команди до Ель-класико», — сказав Анчелдотті після матчу з Шахтарем.  

Реал набрав десять очок та продовжує лідирувати у нашій групі. Донецька команда з п’ятьма балами у активі опустилась на третє місце, пропустивши вперед РБ Лейпциг. 

Шахтар вирішуватиме своє майбутнє у двох заключних поєдинках проти Селтіка (25 жовтня) та Лейпцига (2 листопада).