Шахтар не дарує шанс Дніпру-1: «гірники» здобули важливу перемогу над Інгульцем і пішли у відрив

Переглядів 2253
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Шахтар не дарує шанс Дніпру-1: «гірники» здобули важливу перемогу над Інгульцем і пішли у відрив
Дмитро Криськів. Фото: ФК Шахтар
Лідер чемпіонських перегонів в УПЛ Шахтар прогнозовано здобув три залікові бали у грі проти середняка турнірки. Команда Ігоря Йовічевича впевнено перемогла у Львові.

Перевага за всіма статистичними показниками, але без реальний гольових моменті. Саме так пройшов перший тайм гри між Шахтарем та Інгульцем, який грали в камерній тищі, що панувала в чаші стадіону Арена-Львів.

Чутно було лише крики з лав запасних обох команд та інколи нецензурну лайку гравців поєдинку, яка не давала нагоди відволіктися від перегляду доволі млявої гри з боку обох колективів.

Найбільш реальну нагоду відзначитися на 30 хвилині першого тайму мав Георгій Судаков, але його удар, що летів чікто в кут воріт прийняв на себе … Микола Матвієнко. Він намагався нагнутися, пластики не вистачило.

Приблизно за таким же сценарієм пройшов і тайм номер два. «Гірники» билися об стіну захисту команди з Петрового до 51 хвилини, поки Юхим Конопля не розмочив нулі на табло.

Відео всіх голів матчу дивіться в телеграм-каналі FanDay.net

Остаточно добив колектив Сергія Ковальця ... свій же капітан. Віталій Павлов зрізав у свої ворота удар Андрія Тотовицького.

В підсумку 2:0. Шахтар здобув важливі три очки і збільшив відрив від Дніпра-1 до п'яти пунктів.

УПЛ. 26 тур

Інгулець - Шахтар - 0:2

Гол: Конопля, 51, Павлов (автогол) 85.

Видалення: Паламарчук, 78.

Після цієї гри, безпрограшна серія «гірників» в УПЛ вже налічує 14 матчів поспіль. Востаннє команда Ігоря Йовічевича програвала аж у листопаді минулого року Дніпру-1 з рахунком 1:2.

Щодо Інгульця, то команда Сергія Ковальця не знає смаку перемог вже п'ять матчів поспіль. Колектив з Петрового нині перебуває на 10 щаблі УПЛ.

 

X