«Шахтар не хоче співпрацювати з Зорею»: джерело повідомило гучну новину – деталі рішення

Переглядів 2700
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Шахтар не хоче співпрацювати з Зорею»: джерело повідомило гучну новину – деталі рішення
Патрік ван Леувен. Фото: ФК Шахтар
Відомий журналіст Михайло Співаковський розповів, що півзахисник Шахтаря Максим Чех не перейшов до Зорі через небажання донеччан співпрацювати з луганським клубом.

Головний тренер луганської Зорі Ненад Лалатович неодноразово наголошував на тому, що незадоволений комплектацією команди на новий сезон. 

Журналіст Михайло Співаковський розповів, що сербський фахівець проявляв інтерес до вихованця Шахтаря Андрія Коробенка.

«Чи може Коробенко ще опинитися в Зорі? Вже ні, оскільки він підписав трирічний контракт з латвійською Валмієрою. Цей потяг вже пішов, хоча Лалатович після контрольного матчу зі Сталлю з Мелеце (1:0) дійсно підходив до Коробенка та сказав йому, що той подобається йому як гравець».

До конкретної пропозиції Коробенку справа не дійшла, оскільки в Зорі робили ставку на трансфер півзахисника Шахтаря Максима Чеха, який за підсумком опинився у львівських Карпатах.

«Чеха не дочекалися, він пішов у Карпати. За однією з версій, Шахтар зараз взагалі не хоче співпрацювати з Зорею після відомих нам всіх подій», – повідомив Співаковський у телеграм-каналі ТаТоТаке. 

  • Стосунки між Зорею та Шахтарем зіпсувалися після того, як нідерландський тренер Патрік ван Леувен покинув луганський клуб та очолив команду донеччан.
  • Повідомлялось, що конфлікт між клубами виявився настільки серйозним, що власник Зорі Євген Геллер підключав до цієї справи своїх юристів.
  • Чех вихованець донецького Шахтаря. За першу команду «гірників» хавбек не зіграв жодного матчу.
  • Останнім клубом 24-річного українця був азербайджанський Сабаїл: 31 матч два голи.
  • У 2019 році Чех став переможцем чемпіонату світу зі збірною України U-20.