«Шахтар не робив офіційної пропозиції щодо Довбика»: джерело назвало нову вартість форварда Дніпра-1

Переглядів 262
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Шахтар не робив офіційної пропозиції щодо Довбика»: джерело назвало нову вартість форварда Дніпра-1
Артем Довбик. Фото: СК Дніпро-1
Нападник збірної України та Дніпра-1 Артем Довбик останнім часом має інтерес до своєї персони з боку інших клубів, проте конкретних пропозицій поки що не було.

У програмі «ТаТоТаке» журналіст Михайло Співаковський поділився інформацією, скільки хоче отримати Дніпро-1 за трансфер Артема Довбика.

«За моєю інформацією, Шахтар жодного разу не робив офіційної пропозиції щодо Довбика. До того ж, ціна Артема зросла, особливо для українських грандів. Якщо раніше було 12-15 мільйонів євро, то зараз менше ніж за 20 мільйонів євро – ні», – сказав Співаковський.

Додамо, що при продажу форварда за суму понад 450 тисяч євро, які Дніпро-1 заплатив Мідтьюлланду за Довбика, буде поділено навпіл із датським клубом.

25-річний Довбик провів у поточному сезоні 22 матчі за Дніпро-1 у всіх турнірах, забив 16 голів і зробив чотири результативні передачі. Артем став найкращим бомбардиром групової стадії Ліги конференцій.

Раніше інтерес до Довбика виявляли італійські Болонья та Салернітана, а також низка турецьких клубів.

Контракт форварда із дніпровським клубом дійсний до кінця цього року. Портал Transfermarkt оцінює Довбика у шість мільйонів євро.