«Шахтар не зміг завдати жодних проблем»: португальська преса відреагувала на перемогу Порту

Переглядів 802
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Шахтар не зміг завдати жодних проблем»: португальська преса відреагувала на перемогу Порту
Шахтар - Порту. Фото: УЄФА
Португальська преса відреагувала на поєдинок Порту з донецьким Шахтарем в рамках першого туру групового етапу Ліги чемпіонів, що закінчився перемогою «драконів» з рахунком 3:1.

Перемога Порту з рахунком 3:1  на думку португальських журналістів, вийшла дуже простою для «драконів». Шахтар виявився безпорадним перед португальським клубом, незважаючи на те, що український клуб мав солідну підтримку в Гамбурзі.

A Bola

«Перший гол було забито вже на восьмій хвилині. Шахтар швидко відповів своїм результативним ударом - відзначився Келсі. Втім, рівної боротьби глядачі не побачили. Спершу Галено забив на 15-й хвилині, а на 29-й віддав результативну передачу на Таремі. 3:1 після першого тайму. Темп гри помітно впав, а другий тайм завершився без голів».

Record

«У другій половині матчу Шахтар також не зміг завдати жодних проблем Порту. «Дракони» ж контролювали хід матчу, але не стали добивати суперника, тому поєдинок так і завершився з рахунком 3:1».

O Jogo

«Порту виграв перший матч Ліги чемпіонів 2023/24. Граючи в гостях, команда Сержіу Консейсау без проблем обіграла донецький Шахтар з рахунком 3:1 у групі H. Таким чином, «дракони»ділять лідерство у групі з Барселоною, яка розгромила Антверпен з рахунком 5:0».

  • У паралельному матчі каталонська Барселона розгромила бельгійський Антверпен із рахунком 5:0.
  • Донецька команда в наступному поєдинку зустрінеться з Антверпеном на виїзді (04.10).
  • До цього «гірники» на внутрішній арені зустрінуться з львівським Рухом (23.09) та полтавською Ворсклою (30.09) в рамках УПЛ, а також із рівненським Вересом у Кубку України (26.09).