Шахтар отримав від Арсенала другу пропозицію по Мудрику: журналіст назвав запропоновану «канонірами» суму грошей

Переглядів 2901
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Шахтар отримав від Арсенала другу пропозицію по Мудрику: журналіст назвав запропоновану «канонірами» суму грошей
Михайло Мудрик. Фото: Google
Лондонський Арсенал зробив другу пропозицію Шахтарю щодо трансферу Михайла Мудрика. Відомий інсайдер Фабріціо Романо розкрив деталі перемовин між клубами.

Авторитетний італійський журналіст Фабріціо Романо розповів деталі другої пропозиції лондонського Арсеналу Шахтарю стосовно переходу українського вінгера Михайла Мудрика.

«Друга пропозиція Арсеналу щодо Михайла Мудрика становить близько 50 мільйонів євро фіксованої плати плюс бонуси. Очікується, яке рішення прийме Шахтар, клуби знаходяться в прямому контакті», – написав Фабріціо Романо у себе в твіттері.

Також відомий інсайдер додає, що особисто Мудрик бажає продовжити кар’єру саме в Арсеналі. Челсі може вступити в перемовини стосовно трансферу, якщо у «канонірів» не вийде підписати українця.

«Особисті умови ніколи не були проблемою - Арсенал є пріоритетом гравця. Челсі діятиме, якщо Арсенал зазнає краху», - додав Романо.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.