Шахтар переміг Ренн у першому матчі плей-офф Ліги Європі: відео голів Криськіва та Бондаренка

Переглядів 4029
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Шахтар переміг Ренн у першому матчі плей-офф Ліги Європі: відео голів Криськіва та Бондаренка
Шахтар обіграв Ренн. Фото: ФК Шахтар
Сьогодні, 16 лютого, у першому поєдинку плей-офф Ліги Європи донецький Шахтар зустрічався із французьким Ренном. Матч завершився перемогою «гірників» з рахунком 2:1.

Шахтар приймав Ренн у Варшаві на стадіоні Вйська польского. Донецька команда доволі швидко відкрила рахунок. На 11-й хвилині Михайліченко завдав перспективного удару, після якого м’яч влучив у спину голкіперу та відскочив назад у поле. Криськів підхопив його в штрафному майданчику та швидко пробив у лівий кут воріт.

На 35-й хвилині голкіпер Шахтаря Трубін видав чудовий сейв і не дав супернику забити. Токо Екамбі отримав точний пас у розріз захисту і пробив головою у лівий кут воріт, але воротар у ефектному стрибку зупинив м’яч. 

У кінці першого тайму Шахтар заробив пенальті. Бондаренко точним ударом відправив м’яч у лівий кут, хоча голкіпер Ренна Манданда ледве не парирував цей удар.

Відео голів Криськіва та Бондаренка можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.

На 59-й хвилині Ренн все ж таки відзначився. Токо Екамбі пробив в один дотик з меж штрафного майданчика та переграв голкіпера, спрямувавши м'яч під праву стійку. 

Шахтар на протязі десяти хвилин змарнував два неймовірні моменти. Спочатку Степаненко пробив головою трохи вище поперечини, а потім Зубков, отримавши поперечну передачу на межі штрафного майданчика, але м'яч після його удару просвистів повз ліву стійку воріт.

Отже, Шахтар здобув перемогу над Ренном з рахунком 2:1. Матч-відповідь відбудеться 23 лютого