Шахтар поставив ультиматум Мудрику: топ-інсайдер розкрив деталі переговорів з Челсі

Переглядів 2020
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Шахтар поставив ультиматум Мудрику: топ-інсайдер розкрив деталі переговорів з Челсі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Відомий інсайдер Фабриціо Романо прокоментував домовленість лондонського Челсі та донецького Шахтаря щодо трансферу півзахисника «гірників» Михайла Мудрика.

Італійський журналіст Фабриціо Романо в авторському проекті на ютуб-каналі розкрив деталі трансферу Мудрика в Челсі, про фінальну підготовку якого офіційно заявили в обох клубах.

«Челсі презентував Мудрику свій проєкт на майбутнє. Вони гарантували йому місце у стартовому складі одразу після трансферу. Арсенал зробив третю пропозицію – 70+25 мільйонів євро. Але що сталося?»

Романо також пояснив, чому Мудрик відмовився переходити до Арсеналу, який бачив основним місцем для продовження кар'єри і чому в останній момент вибрав Челсі.

«Після зустрічі Мудрика з агентами вони умовили його прийняти пропозицію Челсі через проект, більшу зарплату та їхні особисті комісійні.

Чому Мудрик прийняв пропозицію? Шахтар хотів лише 100 мільйонів євро. Арсенал не був готовий гарантувати цю суму, Шахтарю було б складно отримати бонуси».

За словами інсайдера, донецький клуб у результаті поставив ультиматум Мудрику і пригрозив йому не відпустити в інший клуб цієї зими.

«Бонуси від Челсі – це майже гарантовані 100 мільйонів. Шахтар сказав Мудрику, якщо він не прийме пропозицію Челсі, то залишиться до літа. Мудрик вирішив прийняти його».

Зазначимо, що контракт Мудрика з Челсі буде підписано на сім із половиною років, а зарплата українця в лондонському клубі становитиме 7,5 мільйонів євро на рік. 

Нинішнього сезону у всіх матчах за Шахтар 22-річний Мудрик провів 18 матчів, забив десять м'ячів і віддав вісім результативних передач.

X