Шахтар продовжив оренду зіркового хавбека: відомо, яку суму зароблять «гірники» та термін угоди

Переглядів 378
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Шахтар продовжив оренду зіркового хавбека: відомо, яку суму зароблять «гірники» та термін угоди
Майкон. Фото Корінтіанс
25-річний бразильський півзахисник Шахтаря Майкон продовжить на правах оренди виступати за Корінтіанс, про що сторони домовились у середу, 4 січня.

Нова орендна угода гравця з клубом діятиме до грудня 2023 року. Авторитетний портал трансфермаркт оцінив вартість цієї угоди у 500 тисяч євро.

«Дуже радий можливості захищати кольори цієї футболки ще рік. Дякую всім за цю можливість. Впевнений, що наступний рік буде дуже добрим, щедрим на перемоги та титули», – цитує Майкона сайт Корінтіанса.

Після повернення до Корінтіансу футболіст провів за команду 26 матчів у всіх турнірах, в яких забив два голи. Команда завершила регулярний чемпіонат на четвертому місці у турнірній таблиці, а у Кубку Лібертадорес зупинилася на стадії 1/4 фіналу.

Нагадаємо, що на старті кампанії 2018/2019 Шахтар за 6,6 мільйона євро викупив Майкона саме з Корінтіансу.

У квітні футболіст скористався правилом ФІФА, що дозволяє легіонерам припиняти свої контракти з українськими клубами через війну в Україні та пішов в оренду до рідного клубу.

У складі Шахтаря футболіст провів лише 98 матчів у всіх турнірах, у яких забив вісім голів та віддав дев'ять результативних передач. З українським клубом Майкон виграв чотири трофеї.

Майкона можна було вважати основним гравцем своєї команди, проте цілих 29 ігор він попустив через травми. Контракт Майкону із Шахтарем діє до грудня 2025 року. Трансфермаркт його оцінює у сім мільйонів євро.

X