«Шахтар просить за мене п'ять млн євро? Це їхня справа»: легіонер «гірників» – про продовження своєї кар'єри

Переглядів 1451
Максим Недавній Максим Недавній
2 голоси
«Шахтар просить за мене п'ять млн євро? Це їхня справа»: легіонер «гірників» – про продовження своєї кар'єри
Олексій Кащук. Фото: ФК Сабах
Український півзахисник Олексій Кащук, контракт його належить Шахтарю, виступає на правах оренди в азербайджанському Сабаху. І сам футболіст і Сабах зацікавленні в продовженні співпраці на постійній основі.

Українець Олексій Кащук, який виступає на правах оренди в азербайджанському Сабаху поділився думками з виданням Azerisport стосовно свого футбольного майбутнього.

«Поки що не знаю, бо за контрактом належу Шахтарю. Багато залежатиме від них. Мені подобаються Азербайджан, Сабах. Ми гратимемо у Лізі конференцій. Якщо не вийде повернутися в Сабах, побажаю йому удачі і вболіватиму за нього. Але якщо вийде, буду дуже радий і цьому».

Також вінгер заявив, що найближчим часом буде спілкуватися з Шахтарем стосовно продовження своєї кар'єри, а також прокоментував чутки про перемовини Сабаху та донеччан.

«Чесно кажучи, не знаю. У новинах пишуть і про п'ять мільйонів, і про один мільйон. Все залежатиме від Шахтаря. Якщо буде офіційна пропозиція, її у будь-якому випадку розглянуть. За скільки Шахтар хоче мене продати, це вже їхня справа», – сказав Кащук.

Нагадаємо раніше повідомлялося, що Сабах та Шахтар не домовилися про трансфер Кащука

  • 22-річний Олексій Кащук зіграв в цьому сезоні 33 матчі, в яких забив 16 голів та віддав 10 результативних передач;
  • Контракт з «гірниками» футболіст уклав до 30 червня 2024 року;
  • Портал Transfermarkt оцінює гравця в 700 тисяч євро.