Шахтар U19 достроково вийшов у плей-офф Юнацької ліги УЄФА: «гірники» на виїзді обіграли Селтік

Переглядів 753
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Шахтар U19 достроково вийшов у плей-офф Юнацької ліги УЄФА: «гірники» на виїзді обіграли Селтік
Фото: ФК Шахтар
У матчі п'ятого туру Юнацької ліги УЄФА донецький Шахтар на виїзді зіграв із шотландським Селтіком. Поєдинок завершився перемогою «гірників» з рахунком 1:0.

Селтік U19 приймав Шахтар U19 у шотландському Ердрі на стадіоні «Ексельсіор». Господарі мали чудовий шанс відкрити рахунок на 19-й хвилині. Селтік отримав право на пенальті, але Адам Брукс не зміг його реалізувати, пробивши повз ворота.

Через п'ять хвилин Андерсон завдав удару з 20 метрів, але воротар парирував і м'яч влучив у перекладину. На 33-й хвилині шотландці створили ще один небезпечний момент біля воріт Шахтаря. Андерсон зробив навіс зліва на Брукса, але м'яч пройшов повз.

Шахтар відповів на 41-й хвилині небезпечним ударом Фарини, але голкіпер Селтіка був на місці, а наприкінці першого тайму поперечина вже врятувала «кельтів» після удару Дрозда зі штрафного.

У другому таймі на 64-й хвилині Шахтар вийшов уперед. Результативний удар на свій рахунок записав Погорілий.

Зазначимо, що у паралельному матчі у нашій групі мадридський Реал обіграв Лейпциг з рахунком 3:2 і гарантував собі вихід у наступну стадію турніру з першого місця.

Донецька команда після сьогоднішньої перемоги стала недосяжною для німецьких однолітків і з другого місця за тур до кінця групового етапу вийшла до 1/16 фіналу змагань.