Шахтар веде переговори щодо купівлі голкіпера збірної України: «гірники» визначилися з потенційною заміною Трубіну

Переглядів 6976
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Шахтар веде переговори щодо купівлі голкіпера збірної України: «гірники» визначилися з потенційною заміною Трубіну
Анатолій Трубін. Фото: ФК Шахтар
Донецький Шахтар визначився з потенційним змінником Анатолія Трубіна, якщо основний голкіпер оранжево-чорних вирушить до європейського клубу.

Ведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський заявив, що Шахтар відновив інтерес до голкіпера Ворскли та збірної України Дмитра Різника.

«Ворскла розглядає продаж Різника у Шахтар, як вирішення фінансових проблем. Декілька років тому Ворскла хотіла отримати від Шахтаря чотири мільйони євро. Наразі сторони торгуються на трьох. Це означатиме, що Шахтар займатиметься працевлаштуванням Трубіна», – сказав Співаковський.

Раніше повідомлялося, що Трубін потрапив до шорт-листа Тоттенхема, який займається пошуками довгострокової заміни капітану «шпор» Уго Льорісу.

23-річний Різник цього сезону відіграв за Ворсклу 17 матчів, пропустив 20 м'ячів і чотири рази зберіг ворота у недоторканності. Transfermarkt оцінює Дмитра у два мільйони євро.

21-річний Трубін у першій половині сезону провів за Шахтар 18 матчів, у яких пропустив 21 гол та п'ять поєдинків відіграв «на нуль».

Контракт голкіпера з Шахтарем діє до 30 червня 2024 року. Transfermarkt оцінює Трубіна в 11 мільйонів євро.