«Шахтар відкритий до його продажу взимку»: джерело назвало суму, за яку «гірники» продадуть свою зірку

Переглядів 3496
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Шахтар відкритий до його продажу взимку»: джерело назвало суму, за яку «гірники» продадуть свою зірку
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник збірної України та донецького Шахтаря Михайло Мудрик може змінити свою клубну прописку вже наступного трансферного вікна. За українцем вибудувалася черга із семи клубів.

Британський журналіст Бен Джейкобс повідомив про позицію Шахтаря стосовно трансферу свого лідера Мудрика. Нагадаємо, що «гірники» вилетіли з Ліги чемпіонів та потрапили в плей-офф Ліги Європи.

«Позиція Шахтаря щодо Мудрика не змінилася після того, як команда вилетіла з Ліги чемпіонів. Клуб завжди був відкритим до його продажу у січні. Мудрику сказали, що він може покинути команду, але лише за правильну ціну».

Журналіст також назвав конкретні суми, які буде розглядати Шахтар після виступу Мудрика в Лізі чемпіонів.

«Його вартість зросла після дивовижних виступів у Лізі чемпіонів. Шахтар розглядатиме пропозиції у розмірі 60 мільйонів євро попри те, що клуб натякав на збільшення ціни до 100 мільйонів", – написав Джейкобс на своїй сторінці у соціальній мережі Твіттер.

Мудриком цікавляться англійські Арсенал, Манчестер Сіті, Ліверпуль та Ньюкасл, французький ПСЖ, італійський Ювентус, іспанський Атлетіко.

Український вінгер Шахтаря зіграв за донецький клуб цього сезону 13 матчів у всіх турнірах, забив сім голів і зробив стільки ж асистів. Контракт футболіста з «гірниками» діє до кінця 2026 року.

X