Українець потрапив у збірну найдорожчих гравців плей-офф Ліги Європи: футболісти Шахтаря поза списком

Переглядів 3255
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Українець потрапив у збірну найдорожчих гравців плей-офф Ліги Європи: футболісти Шахтаря поза списком
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Українець Олександр Зінченко, який цього літа перебрався до лондонського Арсеналу потрапив у символічну збірну найдорожчих гравців плей-офф стадії Ліги Європи.

Видання Sky Italia опублікувала збірну найдорожчих гравців учасників плей-офф стадії Ліги Європи. Цікаво, що до списку не потрапив жоден гравець Шахтаря, а оцінка трансферної вартості була взята з сайту Transfermarkt. Найдорожчим гравцем донецького клубу є Михайло Мудрик, проте цієї вартості не вистачило, щоб потрапити у символічну збірну.

Зінченко зайняв позицію лівого захисника. Українець коштує 32 мільйони євро за даними Transfermarkt. Партнерами по обороні стали гравці з Барселони та Манчестер Юнайтед.

Нагадаємо, що Зінченко перебрався до команди Артети цього літа з Манчестер Сіті за 35 мільйонів євро. За Арсенал українець у цьому сезоні відіграв шість матчів та встиг відзначитися гольовою передачею у першому турі Англійської Прем’єр-ліги.

Зінченко з’явився у заявці в останньому матчі лондонської команди. Проте півзахисник збірної України так і не вийшов на поле. До цього українець пропустив вісім ігор поспіль через травму литкового м’яза.