Шахтар все ще може підписати бразильського таланта: все через жадібність Палмейраса

Переглядів 2158
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Шахтар все ще може підписати бразильського таланта: все через жадібність Палмейраса
Кевін. Фото: Палмейрас
Донецький Шахтар має можливість підписати бразильського вінгера Кевіна, яким раніше цікавився. Права на гравця належать Палмейрасу і Депортіво Бразил.

Трансферна мета Шахтаря Кевін належить одразу двом бразильським клубам. Палмейрас, володіючи 50% прав на футболіста, звернувся до Депортіво Бразил, щоб придбати ще 40%, але зазнав невдачі через власну жадібність. Про це повідомляє журналіст Torcedores Хорхе Нікола.

«Кевін був гравцем Деспортіво Бразил, і Палмейрас купив 50% економічних прав на нього за 400 тисяч бразильських реалів. Існує договірне положення, яке дозволяє Палмейрасу купити ще 20% за 1 мільйон реалів. 

Але Палмейрас постарався бути дуже хитрим у контактах із Деспортіво Бразил і запропонував 800 тисяч реалів за 40%. На це Деспортіво Бразил відповів відмовою, оскільки нещодавно донецький Шахтар пропонував за Кевіна 10 мільйонів євро», - сказав журналіст. 

За інформацією Нікола, через те, що Палмейрасу не вдалося роздобути 90% прав на Кевіна, головний тренер Палмейраса Абель Феррейра вирішив не загравати футболіста в основному складі - Кевін продовжує грати за Палмейрас U-20.

Зазначимо, що Палмейрас розглядав варіант обміну з Шахтарем - Кевін і десять мільйонів євро на Педріньо, який зараз грає за Атлетіко Мінейро.