«Шахтар вже чемпіон, а Динамо залишиться четвертим»: екснападник «гірників» дав прогноз кінцівки сезону в УПЛ

Переглядів 708
Максим Недавній Максим Недавній
2 голоси
«Шахтар вже чемпіон, а Динамо залишиться четвертим»: екснападник «гірників» дав прогноз кінцівки сезону в УПЛ
Андрій Воробей. Фото: Google
Легендарний екснападник донецького Шахтаря Андрій Воробей дав свій прогноз заключних турів УПЛ, які будуть вирішальними для розподілення місць в турнірній таблиці.

Андрій Воробей в інтерв'ю для видання «Рейтинг Букмекерів» заявив, що не вірить у відновлення інтриги в чемпіонаті за два тури до його завершення.

«У футболі можливі різні сюрпризи, але, як на мене, Шахтар – вже чемпіон. Подивимося, що в наступному турі Дніпро-1 зможе протиставити «гірникам». Навіть якщо припустити перемогу дніпрян – їхнє відставання складатиме два очки, тож усе залишиться в руках Шахтаря».

Стосовно матчу екснападник збірної України впевнений, що гра буде тяжкою, а мінімальну перемогу здобудуть «гірники».

«Гра буде нервовою, оскільки результат давитиме на обидві команди. Дніпру-1 необхідно йти ва-банк, але Шахтар не відкриватиметься.

Припускаю, що донеччани свій гол заб’ють наприкінці поєдинку і виграють 1:0. Тому, враховуючи мій прогноз, у неділю Шахтар здобуде чемпіонське звання».

Також Воробей не вірить, що Динамо зможе піднятись в турнірній таблиці вище четвертого місця.

«Занадто багато помилок припустилися кияни під час сезону, луганці свого не віддадуть. Це потрібно постаратися «розбазарити» п’ять очок за два тури».

Нагадаємо, раніше свій прогноз стосовно матчу Шахтар – Дніпро-1 дав відомий український журналіст Ігор Циганик.