Шахтар зацікавлений у перспективному аргентинці: на гравця також претендують клуби Ла Ліги

Переглядів 2092
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Шахтар зацікавлений у перспективному аргентинці: на гравця також претендують клуби Ла Ліги
Сантьяго Хессе. Фото: ФК Уракан
Донецький Шахтар має намір укріпити центр поля. «Гірники» можуть придбати півзахисника Уракана та олімпійської збірної Аргентини Сантьяго Хессе.

Раніше Шахтар хотів підписати півзахисника луганської Зорі Єгора Назарину, проте не зміг домовитися про трансфер. Наразі донецький клуб стежить за 20-річним Хессе, повідомляє UA-Футбол.

Також на одного з найперспективніших гравців Аргентини претендують Сельта та Еспаньол. Раніше Хессе вже відхилив пропозиції бразильського Інтернасьоналу та нідерландського ПСВ.

Хессе є вихованцем аргентинського Уракана, у складі якого провів 78 матчів, забив три голи та зробив вісім результативних передач. На рахунку Сантьяго також є один поєдинок за олімпійську збірну Аргентини.

Контракт футболіста з Ураканом закінчується наприкінці цього року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Хессе у чотири мільйони євро.

На даний момент Шахтар посідає друге місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 10 очок у чотирьох матчах. У наступному турі донецька команда зіграє з Металістом. Матч відбудеться 1 жовтня та розпочнеться о 17:00.

X