Шахтар залишився ні з чим: зірковий півзахисник «гірників» завершив свій довгоочікуваний трансфер

Переглядів 1288
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
Шахтар залишився ні з чим: зірковий півзахисник «гірників» завершив свій довгоочікуваний трансфер
Тете. Фото: Шахтар
Бразильський вінгер донецького Шахтаря Тете продовжить кар'єру в чемпіонаті Туреччини, де буде захищати кольори чинного чемпіона Галатасарая.

Нещодавно вінгер донецького Шахтаря Тете повідомляв, що знаходиться у Стамбулі, де визначиться зі своїм майбутнім клубом.

А вже у середу, 9 серпня, відомий італійський інсайдер Фабріціо Романо у Twitter повідомив про те, що Тете стане гравцем стамбульського Галатасарая.

Угода з бразильцем має бути підписана терміном на чотири роки. За сезон 23-річний футболіст зароблятиме 2,5 млн євро.

Романо зазначив, що Тете перейде у Галатасарай у статусі вільного агента, попри те, що контракт вінгера з Шахтарем чинний до 31 грудня 2023 року.

Генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін погрожував судовим позовом, якщо Тете покине «гірників» безкоштовно.

Раніше повідомлялося про інтерес до Тете з боку Наполі, Нанта, Селтіка та Бешикташа.

  • Тете перейшов до Шахтаря з Греміо за 15 млн євро. У складі донеччан 23-річний гравець зіграв 108 матчів, в яких забив 31 гол та віддав 15 результативних передач.
  • Після початку повномасштабної війни в Україні бразилець перейшов до Ліона на правах річної оренди, а другу частину минулого сезону провів у складі Лестера, який вилетів з АПЛ.
  • Transfermarkt оцінює вінгера у 25 млн євро.
  • Галатасарай минулого сезону у 22-й раз став чемпіоном Туреччини.