Шахтар завершив перший збір у Туреччині: названо дату відновлення підготовки до другої частини сезону

Переглядів 312
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Шахтар завершив перший збір у Туреччині: названо дату відновлення підготовки до другої частини сезону
Тренування Шахтаря. Фото: ФК Шахтар
Учорашній спаринг Шахтаря з Аустрією (1:2) підбив підсумок першого навчально-тренувального збору в Туреччині. Команда Ігора Йовічевіча отримала кілька днів відпочинку.

10 днів тренувальної роботи Шахтаря лишилися позаду. Далі – відпочинок та наступні збори

Контрольним матчем з віденською Аустрією, що було зіграно напередодні, «гірники» завершили перший етап зимової підготовки. Гравці напружено працювали усю другу декаду січня й у нагороду отримали від тренерського штабу кілька вихідних.

24 січня команда знову збереться в Туреччині та розпочне другий збір, що триватиме майже три тижні. Протягом цього етапу заплановано кілька спарингів, а стартуватимуть оранжево-чорні поєдинком зі словенським Копером уже наступної п’ятниці, повідомляє офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, перший офіційний матч після зимової паузи Шахтар проведе в Лізі Європи УЄФА з французьким Ренном. Гра відбудеться 16 лютого у Варшаві на Стадіоні Війська Польського.

Шахтар після першої частини сезону УПЛ посідає друге місце у турнірній таблиці чемпіонату України. «Гірники» мають у своєму активі 30 очок і на п'ять пунктів відстають від лідера Дніпра-1, маючи гру в запасі.

X