Шахтар зазнав одразу двох знакових поразок: підсумки перемоги Дніпра-1 над «гірниками»

Переглядів 1781
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Шахтар зазнав одразу двох знакових поразок: підсумки перемоги Дніпра-1 над «гірниками»
Дніпро-1 переміг Шахтар. Фото: ФК Шахтар
У центральному матчі першого кола української Прем'єр-ліги Дніпро в Ужгороді на стадіоні «Авангард» здобув вольову перемогу над донецьким Шахтарем з рахунком 2:1.

«Гірники» відкрили рахунок на 17-й хвилині завдяки влучному удару Михайла Мудрика. Дніпро-1 зумів переламати хід зустрічі та забити два м'ячі: відзначилися Олександр Піхальонок та Артем Довбик.

  • Для 25-річного форварда Дніпра-1 цей гол став десятим у поточному сезоні УПЛ і він випередив півзахисника Динамо Віталія Буяльського у списку найкращих бомбардирів турніру. На рахунку хавбека киян дев'ять голів.
  • Шахтар зазнав першої поразки в українській Прем'єр-лізі під керівництвом Ігора Йовічевіча, який, до речі, перед стартом цього сезону перейшов із Дніпра-1 до донецького клубу.
  • Додамо, що Дніпро-1 здобув першу перемогу у матчах проти Шахтаря. До цього «гірники» виграли усі шість очних поєдинків.

Дніпро-1 продовжує лідирувати в УПЛ, набравши 35 очок. Шахтар залишився на другому рядку, маючи у своєму активі 27 очок.

До зимової перерви спортклубівцям залишилося провести матчі проти Олександрії (23 листопада) та Кривбасу (28 листопада).